Besök oss på Facebook

3 års garanti.

Vi ger våra kunder 3 års garanti på reservdelar och montering.

Ny bil med garanti?

Du behöver inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar.
Läs mer

Alla bilars märkesverkstad!

Vi reparerar de allra flesta bilar och klarar även den moderna avancerade tekniken.
Läs mer

Rätt kvalitet på delar och arbete.

Det är av största vikt att din bil sköts enligt billtillverkarens rekommendationer.
Läs mer

Räntefri avbetalning med Meknomenkortet.

Läs mer

Vi Släcker bilprovningens 2:or.

Du behöver inte åka till bilprovningen för besiktning.
Läs mer

Mekonomen Bilverkstad - alla bilars märkesverkstad

Mekonomen Bilverkstad är professionella bilverkstäder som servar och reparerar alla bilmärken och med kunskap och utrustning för att även klara den moderna avancerade tekniken som finns i nya bilar.
Vi strävar hela tiden efter att personalen skall vara uppdaterade. Därför är utbildning en viktig del av verkstadens verksamhet. Personalen går kontinuerligt på kurser för att på ett professionellt sätt kunna ta sig an även nyare bilar.

Idag finns 800 Mekonomen bilverkstäder i Skandinavien. Det är tryggt att veta att det alltid är nära till en verkstad om något skulle hända eller när du vill serva bilen.
Mekonomen Bilverkstad är ett framgångsrikt koncept som marknadsförs under Mekonomens varumärke. I utbyte mot att den lokala Mekonomen butiken blir huvudleverantör, får verkstaden tillgång till Merkonomens avancerade tekniska system, utbildning och ett heltäckande sortiment.

Mekonomen Bilverkstadskonceptet och dess utveckling är av stor betydelse för Mekonomens framgång. Framtiden kommer att ställa betydligt högre krav på en bilverkstad vilket i sin tur kommer kräva ett större engagemang från Mekonomens sida.
För dig som kund innebär det att du möts av den lilla verkstadens engagemang kombinerad med den stora verkstadens resurser och kompetens. Vårt genuina intresse för människor och bilar gör att du alltid känner dig välkommen.

Då också möjligheterna och intresset för "gör-det-självare" minskar, blir ett framgångsrikt verkstadskoncept allt viktigare. Bilen ses allt mer som en funktion och inte ett objekt och då förändras också bilägarnas attityd. Idag är tillgänglighet, service och kvalité ofta viktigare för bilägarna än att få det lägsta priset eller att utföra service och reparationer själva.

Lämna in din bil tryggt och säkert till oss på Mobilmec AB Mekonomen Bilverkstad. Vi servar och reparerar alla bilmärken och lämnar 3 års garanti på reservdelar.